FORUM REIKI USUI SHIKI RYOHO
Strona głównaNauczycieleBłędy portaluMuzyka do medytacjiEzoteryczne RADIO - 128k24k

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
Analiza Psychometryczna
Autor Wiadomość
GREEN994 
Master of illusion recognition

Wysłany: 2007-10-19, 21:50   Analiza Psychometryczna

ANALIZA PSYCHOMETRYCZNA - REGULAMIN - OFERTA

Witam serdecznie i proponuję zainteresowanym badanie i odczyty ze „skal astralnych” - tzw. analiza psychometryczna, pozwalają one nie tylko na wielowątkowy odczyt całości człowieka, pod kątem energetycznej, psychicznej i duchowej wartości jego istności, ale umożliwiają również prześledzenie jego zaprzeszłych i przyszłych losów o ile jest zgoda „GÓRY” na ich poznanie – odsłonięcie.

Analiza jest dla wszystkich tych, którzy już teraz zamierzają aktywnie walczyć o siebie. Wielu dopiero się do owego wysiłku przymierza, bada niejako teren, by się przekonać, czy ich zamysły są słuszne. Mogą to oczywiście sprawdzić samemu, bo o tym traktują "Astralne skale uczuć i rozwoju człowieka", ale jeśli dopiero pracują nad wykształceniem w sobie takich umiejętności albo nie są pewni, co do trafności własnych odczytów i chcieliby otrzymać szczegółową analizę , to służę pomocą i zapraszam.

koszt usługi po kontakcie e-mail'owym

Dla zainteresowanych, po uprzednim kontakcie e – mailowym, prześlę szczegółową informację o tematyce zakresu owych badań. Nadmienię tylko, że zakres badań obejmuje szerokie spektrum całej istoty.
Proponuję dwa rodzaje odczytów, jeden ujmujący człowieka całościowo, drugi będący raczej reakcją na mnożące się zapytania o rodzaj emocji łączących ludzi, by można było być pewnym ich charakteru.
Wszelkiego rodzaju pytania i zgłoszenia proszę kierować na adres:

green99-654@tlen.pl

w tytule wpisując „ANALIZA PSYCHOMETRYCZNA”

Badanie – analizę wykonuję ze zdjęcia (przysłanego na adres e-mail: green99-654@tlen.pl ). Data wykonania zdjęcia nie ma znaczenia, stanowi jedynie link energetyczny do analizowanej istoty. Czas oczekiwania na wyniki analizy wynosi ok. tygodnia, od momentu złożenia zlecenia i wpłynięcia należności na konto ( dane o wpłatach po kontakcie e-mail'owym ).

pozdrawiam serdecznie
ALOHA – GREEN994

„Rozświetlając i uzdrawiając siebie – rozświetlasz i uzdrawiasz świat”
"Wszystko co robimy dla siebie, robimy dla Wszechświata"

http://www.praktykaduchowa.pl/
Ostatnio zmieniony przez GREEN994 2010-06-04, 00:32, w całości zmieniany 1 raz  

ezoviola
[Usunięty]

Wysłany: 2007-10-19, 22:43   

Witaj.Bardzo ciekawy temat.Mam kilka biometrów, z których korzystałam aby przeanalizować wiek duszy, etapy, role, cele,tryby, postawy,cechy negatywne, kim byłam w poprzednim wcieleniu.Okazało sie, że byłam żona bogatego szlachcica, złą dla swego ludu.Podobno dlatego moja karma ciągnęła sie za mną przez 13 lat...Pozdrawiam :671: Wiola.Używasz do tego celu wahadełka?Możesz napisać coś więcej o analizie?

Komzar 
Komzar

Wysłany: 2007-12-07, 16:18   

Hmmm, pisanie takich postów to jedna z trudniejszych rzeczy :)
Green994 zrobił mi tą analizę, bo chciałem precyzyjniej wiedzieć w którym kierunku teraz pracować. Materiał jest spory i musiałem go kilka razy przeczytać zanim w miarę sobie to w głowie poukładałem. To co jestem w stanie jakoś tam zweryfikować wydaje się trafne i uświadomiło mi pewne konkrety. Piszę ‘wydaje się’ bo nie potrafię sprawdzić tego na 100%. Z resztą mało rzeczy jest tu do końca weryfikowalnych.
Chciałbym jednak w jakiś sposób ocenić pracę Greena994. Tak na pożytek swój i innych :) Jedyną metodą jaka przyszła mi do głowy to obserwować efekty jakie da praca w oparciu o tę analizę. Tu niestety od obiektywizmu mocno odchodzimy bo to już będzie praca zespołowa Ja-Green994.
Na pewno zmiany są. Bo chodź subtelnie to jednak po 2 tygodniach średnio intensywnej pracy je czuje. Wiedza zawarta w analizie i podjęte działania powodują, że troszkę łatwiej idzie mi godzenie się ze światem. Jak się „walne” w głowę to zaczynam myśleć konstruktywnie zamiast rozgrzebywać problem. Niestety okazji do stawiania czoła takim zwykłym codziennym problemom mam jakby więcej.
Moim zdaniem lepiej zaczęła funkcjonować intuicja, choć ten głos nadal jest jeszcze na tyle delikatny, że mam problemy z uwierzeniem w niego. Zaskoczyła mnie jednak pozytywnie co najmniej 3 razy :)
No i czuję się silniejszy w kwestii przekazów energetycznych. Tu jednak sprawa jest trudno weryfikowalna i wymaga dłuższych obserwacji. W każdym razie dla mnie to pole pozostawia wiele do życzenia. Przykładowo częściej zdarza mi się stracić poczucie czasu w trakcie relaksu (zapadam w dziwny sen na około 30min), po odzyskaniu świadomości jestem przekonany, że minął znacznie krótszy okres czasu, nic jednak nie jestem w stanie sobie z tego okresu przypomnieć. Brak też snów co jest znów normalne dla mnie gdy śpię.
Myślę, że jeszcze będę wracał do tego wątku i próbował opisywać swoje spostrzeżenia. Moim zdaniem weryfikacja praktycznej przydatności takiej analizy i wsparcia jakie proponuje Green994 będzie wymagała wielomiesięcznych obserwacji i pracy.

P.S. Myślę sobie Green994, że warto by było w wątku umieścić te wszystkie parametry, które sprawdzasz w ramach tej analizy psychometrycznej. Da to jakiś obraz tego czego możemy się z niej dowiedzieć.

N_EM_O 
Reiki Grand Master

Wysłany: 2007-12-07, 17:09   

Komzar napisał/a:
Myślę sobie Green994, że warto by było w wątku umieścić te wszystkie parametry, które sprawdzasz w ramach tej analizy psychometrycznej. Da to jakiś obraz tego czego możemy się z niej dowiedzieć.

Sprawa jest prosta, wystarczy wejść na stronę Anny Atras - jest tam o tym mowa, wystarczy tylko w miarę dobrze posługiwać się wahadełkiem.

Komzar 
Komzar

Wysłany: 2007-12-08, 11:47   

Wszedłem sobie Nemo na tę stonkę i niestety nie znalazłem żadnych szczegółów. A ogólniki w tym przypadku uważam nie dają obrazu tego co analiza pokazuje i do czego może być wykorzystana.

N_EM_O 
Reiki Grand Master

Wysłany: 2007-12-08, 14:12   

Tak, tabele już zostały usunięte. Widocznie zbyt dużo ludzi się tym interesowało i ściągało.
Teraz pozostaje tylko płacić :) . Mnie się udało co nieco pooglądać :) .

Komzar 
Komzar

Wysłany: 2007-12-08, 14:34   

Cytat:
Tak, tabele już zostały usunięte.

Powiem szczerze, że nie rozumiem motywów takich działań. Czy naszym celem jest pomaganie sobie wzajemnie we wspólnym 'wznoszeniu się', czy.......???

GREEN994 
Master of illusion recognition

Wysłany: 2007-12-08, 23:35   

Umieszczam przybliżony tzw. standardowy odczyt – oczywiście do każdej istoty podchodzi się indywidualnie i podczas odczytów oraz wglądów, jeżeli zachodzi taka potrzeba to ulega owy pewnym modyfikacjom, których z wiadomych przyczyn nie sposób tutaj wszystkich umieścić.

Standardowy odczyt.
- Poziom duchowy w mocy jedynej: .............
- Moc w mocy (energii) jedynej: .............
- Ilość nici w mocy jedynej: .............
- Poziom energetyczny w mocy jedynej: .............
- Siła kreacji w mocy jedynej: .............

- Poziom duchowy w mocy przeciwnej: .............
- Moc w mocy (energii) przeciwnej: .............
- Ilość nici w mocy przeciwnej: .............
- Poziom energetyczny w mocy przeciwnej: .............
- Siła kreacji w mocy przeciwnej: .............

Człowiek powinien korzystać tylko z mocy jedynej, czyli pozostawać świadomie w strumieniu. Oznacza to pracę nad miłością do siebie i do świata oraz umiejętność utrzymania czystego umysłu. Dzięki temu potrafi on po sprowadzeniu czystego umysłu do serca stworzyć kanał bratni, będący namiastką czakramu ziemskiego.
Ok. 17 nici jest potrzebnych do jedzenia, spania, oglądania TV. 35 potrzeba, by móc już osiągnąć jakieś bardziej widoczne rezultaty ze swojej pracy. 50, by móc się już czegoś skromnego dorobić. 100-120 to już możliwość większej kreacji, którą często określa wyraźnie dostrzegalny walor finansowy: mieszkanie, auto, jakaś mała firma.
Wszelkiego rodzaju węzły energetyczne, aktywowane przez ukryte w ludzkim DNA kody, skutecznie zatrzymują go na granicy energetyczno-duchowej wolności, którą jest osiągnięcie 6 poziomu tzw. mocy DUCHOWEJ.
Nici są to obdarzone świadomością emocjonalną i duchową energetyczne wiązki wypływające z serca, które realizują w tle wielu wymiarów ludzkie cele. Zdobywają informacje, aranżują sytuacje, zmieniają nawet rzeczywistość. Wystarczy pozwolić im działać, nie niszcząc ich pracy działaniem umysłu, by tworzyły rzeczywistość pod kątem ludzkich marzeń. Niestety, tylko jednostki mogły dotychczas korzystać z dobrodziejstwa wyzwolonej energetyki. Człowiek, chcąc coś osiągnąć, jest zmuszany do uruchamiania drugiego centrum energetycznego usytuowanego w drugim czakramie, który bazuje na mocy przeciwnej. Tu nie obowiązują żadne węzły energetyczne. Wystarczy postawić na egoizm, by uruchomić 150 nici, wykorzystywać innych, by sięgnąć po 500 nici, niszczyć ludzką egzystencję, by wojskiem 1100 nici budować fabryki.
Innymi słowy samo serce i czysty umysł nie wystarczą, by w walce o własne szczęście móc wykazać się całkowitą skutecznością. A w tej rzeczywistości nie liczy się rodzaj użytej mocy i źródło nici, ale jej poziom i ilość wiązek energetycznych. Dlatego nie ma co się dziwić, że niezaradny mąż, leń i pasożyt, zdominuje bogobojną, pracowitą małżonkę. Wystarczy, by stał się egoistą.
W tym zestawieniu siła kreacji oznacza wprost, w jakim zakresie człowiek buduje swoją przestrzeń życiową ramieniem obu mocy. Jeśli opiera swoje sukcesy na mocy przeciwnej, zawsze w mniejszym lub większym stopniu uderza swoimi działaniami w innych ludzi.
Jeśli zaś człowiek posiada pewien poziom duchowy w mocy przeciwnej, ale nie korzysta z mocy w tym obszarze duchowego zatracenia, oznacza to, iż w chwilach zagrożenia potrafi dla dobra sprawy posłużyć się ową mocą, tyle tylko, że na co dzień z niej nie korzysta. I to są jedyne usprawiedliwione operacje w tym kole czarnej matrycy.
Łatwo sprawdzić czystość duchową na skali dobra.

Skala dobra.

- Skala dobra: .......
- Skala emocji: .......
- Inteligencja duchowa: .......
- Wyzwolenie od pragnień: .......
- Wyzwolenie od myśli: .......
- Wyzwolenie od karmy: .......
- Wolność dochowa: .......
- IQ: .......

- Przejścia drugiego odcinka Bramy: .......
- Ciało fizyczne przepracowane (na siebie) w ...... %,
- Ciało eteryczne przepracowane (na siebie) w ..... %,
- Ciało astralne przepracowane (na siebie) w ...... %,
- Ciało mentalne przepracowane (na siebie) w ...... %,
- Ciało przyczynowe (duchowe) przepracowane (na siebie) w ...... %.

- Skala rozwoju człowieka: .......
- Skala harmonii (wewnętrzny świat wielowymiarowy): .......
- Skala wibracji: .......
- Zdolności radiestezyjne: .......
- Zdolności medialne: .......

- Przepracowanie energii emocji pod kątem wyjścia z karmy: .......
- Przepracowanie serca pod kątem wyjścia z karmy: .......
- Przepracowanie umysłu pod kątem wyjścia z karmy: .......

- Już rozwinięta świadomość emocjonalna (intuicja): .......
- Już rozwinięta świadomość duchowa (jasnowidzenie): .......
- Już rozwinięta wola: .......
- Już rozwinięte siły ducha: .......
- Już rozwinięta kreacja: .......
- Już rozwinięte istnienie: .......

Procentowe ustalanie otwarcia świadomości i pozostałych obszarów ludzkiego ducha jest w odniesieniu do doczesności niemal ulotne, gdyż nie jest wymagane w tym świecie. Nie jest warunkiem zakończenia ścieżki karmicznej. To tylko zauważenie, iż w niektórych przypadkach ludzie są zdolni sięgać dalej, niż by się to mogło wydawać. Jednak i wówczas wartości te odnoszą się do chwil szczególnych, w których człowiek potrafi uruchomić swoje własne istniejące w wyższych obszarach moce. Wartości te dotyczą wszystkich ludzi, także tych korzystających z mocy przeciwnej, gdyż i moc przeciwna, na równi z mocą jedyną operuje energią, która przekształca ten świat.

Poziomy wzrastania w mocy duchowej pod kątem doskonałości duchowej:
- Pokochanie siebie: .......
- Wybaczenie sobie: .......
- Pokochanie innych: .......
- Wybaczenie innym: .......
- Współodczuwanie: .......
- Współtworzenie: .......
- Miłosierdzie: .......
(Owe poziomy mówią wprost o pokonywaniu stopni duchowej drabiny. Odnoszą się do chwili obecnej, co oznacza, iż człowiek musi cały czas dążyć do tego, by kochać całym sercem i mieć stale czysty duchowo i otwarty świadomościowo umysł. Jednak ktoś raz zaliczył któryś z poziomów wzrastania w mocy, to nawet w przypadku chwilowego "upadku" może łatwo, niemal z własnego wyboru na powrót wrócić w obszary duchowej jedności z całym światem.)

Atak i zniewolenie energetyczne:
- Igiełki (negatywne obciążenia karmiczne): .......
- Chmurki (pozytywne obciążenia karmiczne): .......
- Lustereczka (emocjonalny węzeł energetyczny): .......

- Urok (świadomie narzucony): .......
- Urok (nieświadomie narzucony): .......
- Cienie: .......
(Tworzą je już oprogramowane nienawistne myśli innych ludzi, które po przekroczeniu pewnej wibracyjnej granicy zaczynają do siebie ściągać na zasadzie powinowactwa inne złe myśli. Wspólnie wypełniają przestrzeń życiową człowieka, przekształcają jego energetykę i modyfikują świadomość, przez co zaatakowany człowiek popada w życiową stagnację i zwątpienie w słuszność własnych poczynań. Padają przez nie z wolna relacje międzyludzkie i pogarsza się zdrowie. Są materializującym się pechem).

- Klątwa: .......
- Podłączenie: .......
(Stosują je ciemne siły z różnego szczebla, by zniszczyć człowieka. Podłączenie jest dwupunktowe i idzie od strony kręgosłupa poprzez główne centra energetyczne. Pozwala ono na manipulowanie świadomością i stały odpływ energii, przez co człowiek z wolna traci nad sobą i nad swoim życiem kontrolę oraz podupada na zdrowiu. Gdy podczas podłączenia zostaje zastosowany Pal i rezonowanie na poziomie wycieku strumienia, człowiek z reguły umiera w ciągu niespełna roku).

- Wejście: .......
(To samo co podłączenie, ale jednopunktowe i zastosowane od wewnątrz ciała. Technika obcych cywilizacji, cel ten sam: pobieranie energii, ale tych niskowibracyjnych, więc i automatyczne zmuszanie człowieka poprzez manipulację do przechodzenia na stronę ciemności).
- Pasożyty: .......
(Żerujące w człowieku energetyczne roślino-zwierzęta, które są nierzadko przyczyna poważnych chorób, a nawet kalectwa. Gdy umiejscowią się w mózgu, człowiek w ciągu kilku tygodni poważnie słabnie na psychice i wymaga nawet klinicznego leczenia, które i tak nic nie da. Gdy są w obszarze rozrodczym, potrafią zahamować zdolności prokreacyjne).

- Opętanie: .......
- Nawiedzenie przez duszę ludzką: .......
- Nawiedzenie demoniczne: ....... skażenie przestrzeni życiowej w odniesieniu do normy promieniowania geofizycznego: .......
- Przejścia demoniczne: ....... skażenie przestrzeni życiowej w odniesieniu do normy promieniowania geofizycznego: .......
- Przejścia kapturowe: ....... skażenie przestrzeni życiowej w odniesieniu do normy promieniowania geofizycznego: .......
- Strefa Mroku: ....... skażenie przestrzeni życiowej w odniesieniu do normy promieniowania geofizycznego: .......

Rodzaj zastosowanego ataku:
- wdarcie energetyczne: .......
- rysy na biopolu: .......
- zastawy energetyczne: .......
- zakrzepy: .......
- ciemne niebo: .......
- zagrożenia: .......
- pomieszanie celów: .......
- okienka: .......
- wrzuty energetyczne: .......
- wrzuty programowe: .......
- samozagłada: .......
- Ciemna Korona: .......
- Pal: .......

-utrata energii (w tym sił witalnych), skala rezonowania: .......

- Degradacja energetyczna: .......
- Degradacja świadomości: .......
- Degradacja ciała duchowego: .......
- Degradacja ciała ponadduchowego: .......
- Stopień rozbicia zapisów w Archiwum Zrodzenia: .......

Jak łatwo się domyśleć, powyżej znajduje się długa lista grzechów popełnionych w stosunku do ludzi. I trzeba je poprawnie interpretować. Tak igiełki i chmurki, jak i obciążenia emocjonalne, zwane przez Górę lustereczkami, są głównymi węzłami energetycznymi zamykającymi ludzkie serce. Gdy powstaną, do końca życia człowiek nie jest w stanie uruchomić wszystkich nici, jakie płyną z serca. Odcięty od strumienia, pozbawiony przynależnych mu zdolności uzdrowicielskich, zamknięty w skorupie ego, pozbawiony prawa do korzystania ze zdolności paranormalnych, które bez przebudowy mózgu (zależnej od pozostawania w strumieniu) się nie rozwijają - taki człowiek jest zawieszony w życiu, niespełniony, a na dodatek zmuszany przez rozliczne ataki i wrogie działania energetyczne do coraz częstszego korzystania z mocy przeciwnej, która rozpoczyna w nim powolny proces duchowego rozpadu.
Na domiar złego specjaliści z ciemnej strony potrafią rozbijać energetycznie nawet ludzi korzystających wyłącznie z mocy jedynej. Wystarczy chwila nieuwagi, jakiś dłuższy okres emocjonalnego załamania, by człowiek padł ofiarą ich niszczących zabiegów i był skazany na choroby, a nawet - po odcięciu od Opiekuna - na zatracenie, na rozbicie, na stanie się substancją, z której powstają nowi wysłannicy ciemności. Potrafią oni nie tylko niszczyć struktury wszystkich ciał człowieka, opętać, ale nawet wypełnić jego fizyczną przestrzeń energetyką "radioaktywną", dzięki której mogą się przejawiać bezpośrednio w jego świecie. Potrafią nie tylko człowieka przeprogramować, ale i wbić w niego PAL, energetyczną strukturę wyprodukowaną w ich świecie, która już bez przeszkód pozwala im uwięzić człowieka poza ciałem i zdruzgotać. Mają zresztą wiele w tym doświadczenia i korzystają ze sporego arsenału środków.

Jeżeli zachodzi taka potrzeba to badanie obejmuje także "uczucia" i wzajemne relacje.

Uczucia (dotyczy relacji międzyludzkich - partnerskich i zawodowych):

- Skala uczucia: .......
- Kierunek zmiany uczucia: .......
- Oparcie uczucia na sercu: .......
- Tworzenie się związku: .......
(zawiązywanie się związku na wszystkich poziomach)
- Chęć bycia z kimś: (dotyczy chwili, bardziej czynnik logiczny i praktyczny)
- Skala szczęśliwości:.......
(dotyczy obecnej chwili)
- Rzetelność: .......
- Tęsknota: .......
(pragnienie bycia z kimś odczuwane jako trwała wewnętrzna potrzeba)
Skala zgodności:
- zgodność seksualna: .......
- zgodność duchowa: .......
- zgodność energetyczna: .......
(porównanie wewnętrznych harmonii i sposobu przetwarzania energii subtelnych w czasie działania rozlicznych emocji).
- zgodność rodzinna: .......
(zakodowany karmicznym doświadczeniem wzór stadny)
- zgodność życiowa: .......
- zgodność materialna: .......
(uwaga: dwa różne bieguny mogą wykazywać zdumiewające przyciąganie)
- atrakcyjność partnera: .......
(jak jesteśmy przez kogoś postrzegani)
- ogólne odczucia: .......
- rokowania: .......
(szansa na uznanie w czyichś oczach w sensie uczucia opartego na energii Miłości z serca)
- Zazdrość: .......
- Skala wzajemnych relacji: .......
- Przychylność zaświatów do związku partnerskiego: .......
- Szansa na przetrwanie związku (wynika z obecnej sytuacji): .......

Skala sytuacji:
- Zdrowie: .......
- Sytuacja rodzinna: .......
- Sytuacja życiowa: .......
- Sytuacja zawodowa: .......
- Sytuacja materialna: .......
- Świat przeżyć wewnętrznych: .......

pozdrawiam serdecznie
ALOHA – GREEN994

P.S. oczywiscie jest to duży skrót pewnej wiedzy i możliwości określonych działań energetycznych,

siły ciemności - to ogólne pojęcie istot oraz struktur energoinformacyjnych czy też myślokształtów, których wibracje i działania są dla człowieka oraz innych istot w sprzeczności do prawa wolnej woli, szacunku, miłości itd. itp.

„Rozświetlając i uzdrawiając siebie – rozświetlasz i uzdrawiasz świat”
"Wszystko co robimy dla siebie, robimy dla Wszechświata"

http://www.praktykaduchowa.pl/
Ostatnio zmieniony przez GREEN994 2010-06-04, 00:48, w całości zmieniany 2 razy  

Komzar 
Komzar

Wysłany: 2008-02-04, 21:01   

Ciąg dalszy opinii.

Czas spędzony na 'naprawianiu' siebie przeze mnie i Greena994 jest teraz dla mnie zauważalny w postaci efektów. Trudniej jest mnie wybić z równowagi emocjonalnej a jeżeli już to się zdarzy przechodzę automatycznie do analizy tego co się stało i szybciej i łatwiej wracam z powrotem do równowagi.
Pomalutku coraz świadomiej odbieram świat energii choć wciąż jest w nim wiele mało zrozumiałych dla mnie rzeczy. Doświadczam jednak częściej tak zwanych zbiegów okoliczności i nawet nowi nauczyciele się pojawili z czego jestem niezmiernie zadowolony.
Krótko mówiąc wszystko idzie w kierunku z którego jestem jak najbardziej zadowolony i wiem, że analiza była swego rodzaju przełomem.
cdn...

Odpowiedz do tematu