FORUM REIKI USUI SHIKI RYOHO
Strona głównaNauczycieleBłędy portaluMuzyka do medytacjiEzoteryczne RADIO - 128k24k

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
Diagnoza, moje odczucia
Autor Wiadomość
GREEN994 
Master of illusion recognition

Wysłany: 2007-01-11, 13:03   Diagnoza, moje odczucia

Tutaj umieszczamy opisy swoich odczuć dotyczących diagnozowania jak i pracy "Dyżurnego Zielarza" a także ewentualne skargi i zażalenia ( oby tych ostatnich jak najmniej, życzę sobie tego i wszystkim istotom aby nasza współpraca była miła i kreatywna) :688:

„Rozświetlając i uzdrawiając siebie – rozświetlasz i uzdrawiasz świat”
"Wszystko co robimy dla siebie, robimy dla Wszechświata"

http://www.praktykaduchowa.pl/

sosnowiczanin 

Wysłany: 2007-01-12, 21:13   

No to ja zacznę :) skutków ubocznych diagnozy nie zaobserwowałem.
rzeczy o których sie dowiedziałem prawdopodobnie przyspieszą mój rozwój.
wydaja się mieć spore pokrycie w rzeczywistości.

Nandi
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-14, 22:19   

Serdecznie dziękuję Ci za poświęcony czas, obszerną diagnozę, przypomnienie najważniejszych spraw nad którymi powinienem się koncentrować, oraz polecone minerały i zioła. Uważam, że przyłożyłeś się do swojej pracy. Teraz na mnie kolej :)

Komzar 
Komzar

Wysłany: 2007-01-15, 07:11   

Również chciałbym gorąco podziękować za diagnozę. Ogólnie muszę przyznać, że trafna w szczególności cechy osobowości do przepracowania.
Jeżeli chodzi o dolegliwości fizyczne to trudno mi to ocenić bo ogólnie czuję się w tej chwili dobrze, ale jak napisał Green99 'mogę mieć' a nie aktualnie mam np. problemy z woreczkiem żółciowym. Notabene nie jest pierwszą osobą która mi o tym mówi.
Jak popije zalecane ziółka i zaobserwuję jakieś zmiany fizyczne to napiszę w tym wątku.
To co osobiście wydaje mi się bardzo ważne, to to, że otrzymałem szybko i precyzyjne wyjaśnienia tego co w samej diagnozie było niezrozumiałe dla mnie. Ta pomoc po diagnozie jest moim zdaniem bardzo istotna.

Pozdrawiam

Komzar

Kuba 

Wysłany: 2007-01-16, 15:50   

Green przyłożył się do pracy, nie ma co - DZIĘKUJĘ!!!
Efekty zobaczę, dziękuję za współpracę dalszą niż diagnoza...

Karolka
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-16, 22:01   

Ja już czuję efekty po zaleceniach kręgosłupowych:)) Czacha dymi normalnie! Ziółka będę pić, bo ziółka uwielbiam. Z tą różnicą, że teraz wiem co!
Dziękuję ci najpiękniej!!

nerechta
[Usunięty]

Wysłany: 2007-01-19, 12:20   

ja rowniez BARDZO dziekuje za diagnoze :) wiem nad czym i jak pracowac, dalo mi to do myslenia i jestem wdzieczna za poswiecony mi czas (mimo malego efektu ubocznego, lekkiego podlamania :688: :D nie no, zle nie jest :) ) :)

Karolka
[Usunięty]

Wysłany: 2007-02-05, 14:56   

Moi drodzy! chciałam się podzielić z wami moimi doświadczeniami związanymi z zastosowaniem się do zaleceń z diagnozy. Minął chyba trochę ponad tydzień odkąd piję ziółka i postępuję wg słów Greena i już widać różnicę! Pomijając lepszą cerę i resztę ciała fizycznego dużo lepiej się czuję. To było to. Taki brakujący element. Dodam, ze nie odkładałam pracy na potem, tylko zaczelam od razu. I efekt jest:)

Shanti
[Usunięty]

Wysłany: 2007-02-15, 00:41   

Dziękuję serdecznie za diagnozę :676: Wydaje mi się na pierwszy rzut oka ,że dużo rzeczy pokrywa się z tym co już odczuwałem/wiedziałem. Biorę się do pracy :696:

Kuba 

Wysłany: 2007-07-04, 12:07   

Troszkę czekałem na diagnozę, lecz było na 100% warto. Mam podobne uczucia odnośnie czakry gardła... Dziękuję za wskazówki. Możesz liczyć na rekompensatę :)

Pozdrawiam :684:

Diagnozy są w 100% rewelacyjne i przydatne. Polecam serdecznie! Warto :)
Ostatnio zmieniony przez Kuba 2008-08-25, 13:10, w całości zmieniany 1 raz  

MINEKO
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-15, 18:06   

dziękuję ci bardzo green za diagnozę:) za poświęcony mi czas:)
wyniki jak najbardziej trafne,nieraz zaskakujące:) wiele to dla mnie znaczy bo właśnie pewnych rzeczy o sobie sami nie jesteśmy nieraz świadomi.... coś nas blokuje. a dzięki tej diagnozie mogę pełniej i świadomiej rozwijać się:)
dziękuję Ci bardzo green:)
:588:

Sei
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-01, 21:27   

Jeszcze raz bardzo dziękuję Geen za diagnozę. Dała mi porządnego kopa w tyłek. :676: Nie ma co się nad sobą rozczulać, tylko brać do roboty. Dotarło do mnie kilka rzeczy, przed którymi się broniłem. Informacje zawarte w analizie są bardzo trafne, za co gratuluję. Co do wywalanek, to żadnych jeszcze nie mam. :687: Kolejne dzięki i życzę pomyślnej pracy w przyszłości. :684:

Komzar 
Komzar

Wysłany: 2007-09-03, 21:22   

Zapomniałem dodać, że to opinia mojej żony Asi :) :

'Ja również dziękuję za diagnozę. Trochę trwało zanim doszła do mnie trafność wniosków. Nie wiem jeszcze co z tym zrobię, bo wygląda mi na to, że musiałabym przedsięwziąć znaczne kroki w moim dotychczasowym życiu, a nie czuję się na siłach aby tak bardzo "poprzestawiać" mój dotychczasowy świat i układ w jakim obecnie funkcjonuję.
Ktoś z zewnątrz pokazał mi, że to - co wydawało mi się dobre, wcale takie nie jest i nie doprowadzi mnie do szczęścia. I za to w szczególności dziękuję.'

Barti 

Wysłany: 2010-07-12, 16:07   

Aaaaaa....
Teraz zobaczyłem ten temat wchodząc tu ze stronki GREEN994...

Już wiem co tak woła o pomstę do Nieba ...
Fakt, że korzystałem z usług GREEN994 i nic tu nie napisałem.

Nadrabiam ten brak.

Korzystałem wiele razy z usług GREEN994 i zawsze były to usługi najwyższej jakości.

Zacytuję samego siebie z innego miejsca w internecie:

Cytat:
Od bardzo dawna ceniłem i szanowałem GREEN994 za Jego indywidualna pracę nad sobą, nad powiększaniem swej świadomości. Jego osiągnięcia w odkrywaniu świata duchowego i jego relacji ze światem materialnym, w pracy nad rozwojem duchowym, w działalności nauczycielskiej są ogromne.

Osobiście zawdzięczam wymienionemu tak wiele, ze trudno mi to opisać.
To jego wkład i zaangażowanie w terapię mojej osoby, a potem w życzliwe uwagi nad moim rozwojem, a nade wszystko Jego osobista pomoc energetyczna, sprawiły, że dziś jestem kim jestem i czuję się szczęśliwy.

Polecałem, polecam i chcę nadal polecać pomoc GREEN994 w różnych problemach zdrowotnych, ogólno - rozwojowych i duchowych.

Powiem wprost - nie znam osoby bardziej doświadczonej w tych tematach osobiście - a nie wyuczonej z książek.

Całość - na portalu CUD. Zainteresowanych szczegółami proszę o kontakt, podam link.

Mam nadzieję, że teraz już nie mam długów karmicznych wobec GREEN994.

A nie pisałem tu nic, bo po prostu w okresie, w którym GREEN994 założył ten temat, ja tu nawet nie zaglądałem, nie mówiąc o pisaniu. Współpracowałem wówczas z Nakme na jej, dziś, historycznej już stronie o Reiki.

Odpowiedz do tematu